Visita Institut Narcís Xifra i Masmitjà – 28 de setembre de 2022

En el marc de les visites realitzades a les nostres dependències per instituts i centres d’estudis, hem iniciat el curs 2022-2023 amb la visita dels alumnes de segon curs del Grau Superior d’Higiene Bucodental del IES Narcís Xifra i Masmitjà de GIRONA.

Han estat rebuts per la nostra Presidenta, Montserrat Conill, qui els ha explicat als alumnes com va ser de difícil iniciar una professió que no existia fa més de 35 anys. Conill ha comentat que entre les lluitadores incansables es trobava l’higienista dental Begoña Alonso, que malauradament ens va deixar fa pocs dies. La presidenta de l’AHIADEC ha volgut rendir un petit homenatge a la seva figura i a la magnífica tasca desenvolupada durant tots aquests anys, i ha tingut un record molt especial per a la higienista Begoña Alonso, que tant va lluitar pels interessos de les higienistes dentals.

La nostra Presidenta ha continuat la xerrada explicant aspectes fonamentals de la professió per la qual s’estan formant, de diferents Lleis que la regulen i altres punts d’interès a tenir en compte pels higienistes a l’hora de desenvolupar la seva feina, així com també en les relacions contractuals.

Finalment, els alumnes han rebut una classe de formació de les principals funcions i operativitat del programa GESDEN 5, present a gairebé totes les clíniques dentals, el qual ha estat impartit per formadors d’INFOMED, a qui volem donar les gràcies per la seva col·laboració.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.