Borsa de treball

Presentació

La Borsa de Treball de l’AHIADEC és un espai obert als seus associats i a les empreses del sector odontològic. L’objectiu principal és donar un servei d’intermediació laboral tècnica especialitzat en titulacions d’higienista i auxiliar dental. D’una banda, vol facilitar l’accés de les persones associades al mercat laboral i, de l’altra , obtenir la confiança de les empreses com a servei especialitzat per a la recerca i selecció de candidats afins a les seves necessitats professionals.

BUSQUES FEINA?

Des de l’AHIADEC volem ajudar-te a trobar la feina que estàs buscant, tant si ets estudiant, acabat de titular o si necessites o vols canviar la feina que tens per una més adequada a les teves expectatives.

Si ja ets soci de l’AHIADEC pots inscriure’t com a demandant d’ocupació a la nostra Borsa de Treball i accedir així a una àmplia oferta a Catalunya. Des de la secció Demandes de Treball, podràs inserir una demanda i mostrar un currículum amb la teva forrmació i experiència professional. A més de presentar les teves aptituds professionals, també tindràs accés a les ofertes laborals que clíniques de tot Catalunya publiquen en aquesta secció. Des d’aquí podràs subscriure’t a les ofertes que puguin interessar-te i fer arribar a l’empresa el teu currículum vitae.

L’AHIADEC informa als seus usuaris que és possible que terceres pàgines web i/o cercadors i/o motors de cerca poden indexar part o la totalitat de les dades que decidiu feu públiques sense perjudici del que s’inclou a l’Avís Legal.

Si encara no t’has associat, contacta amb nosaltres per informar-te sobre tots els avantatges que t’oferim.

SERVEI A LES CLÍNIQUES

La Borsa de Treball és un servei gratuït que l’AHIADEC també posa a disposició dels empresaris del sector odontològic. La seva finalitat és oferir una gestió àgil i de qualitat en els processos de selecció de personal. Des d’aquest espai, els empresaris podran seleccionar els candidats més adequats a les necessitats de la seva clínica.

Per poder publicar una oferta, la clínica haurà d’emplenar el formulari següent:

ACCÉS AL FORMULARI

MPORTANT: L’AHIADEC no publicarà cap oferta que no s’adeqüi a la normativa vigent. Les ofertes en què s’especifiquin funcions d’higienista, però la titulació requerida sigui la d’auxiliar, seran descartades automàticament.

Aquest servei és totalment gratuït. Les clíniques es comprometen a informar a l’AHIADEC quan el procés de selecció hagi acabat per poder retirar l’anunci.