Salutació de la Degana del Col·legi

Montserrat Conill

Benvolguts visitants,
 

En nom de la Junta del Col·legi d’Higienistes Dentals de Catalunya, i en el meu propi, us vull donar la benvinguda al nostre web.

El Col·legi es va constituir l’1 de juliol de 2023 per tal de millorar la professió i el seu reconeixement, i defensar els nostres interessos com a professionals de la salut. Ha estat un camí molt llarg, però ha valgut la pena arribar fina aquí.

Hem establert convenis amb universitats, instituts d’ensenyament, laboratoris, etc. Organitzem cursos de formació continuada i congressos amb un alt nivell científic gràcies a la col·laboració de reconeguts i prestigiosos professors i doctors que ens han donat suport amb els seus ensenyaments.

És a dir, fem molta feina i treballem perquè els i les higienistes dentals siguin millors professionals. Però això no vol dir que el camí per millorar i dignificar la nostra professió s’hagi acabat, tenim encara molts reptes per aconseguir com el grau universitari. Per això, des de la Junta de Govern, estem disposats a treballar al màxim en els àmbits professionals, científics, laborals i socials.

Així doncs, us convido a participar activament amb el Col·legi d’Higienistes Dentals de Catalunya través de la nostra web www.cohidec.cat, i a fer-nos arribar qualsevol suggeriment que tingueu. Entre tots farem que sigui, no un portal per a higienistes, sinó el portal per a higienistes dentals.

Una salutació cordial,
 

Montserrat Conill,
Degana