Mascareta obligatòria a les clíniques dentals

El passat dia 5 de gener, el Conseller de Salut, Manel Balcells, va anunciar per xarxes socials que l’ús de la mascareta seria obligatori als centres sanitaris a partir d’avui dilluns, 8 de gener de 2024. Concretament, el Conseller va publicar a la xarxa X que “l’increment de virus respiratoris ens ha dut a decidir que a Catalunya la mascareta sigui obligatòria als centres sanitaris.”

Aquesta decisió encara no ha sortit publicada al Diari Oficial de la Generalitat. De moment, haurem d’esperar la publicació del decret perquè s’estableixi la més que probable obligatorietat de l’ús de la mascareta a les clíniques dentals. Les condicions en què s’ha d’aplicar aquesta obligació i en quins centres sanitaris s’haurà d’aplicar, encara no les sabem. Però tot apunta que a les clíniques dentals la mascareta tornarà a ser obligatòria per als professionals i pacients.

A la web del Departament de Salut sí que s’ha publicat certa informació en la qual s’indica que l’ús de la mascareta és obligatòria en els centres sanitaris, com ara als CAP, als CUAP o als hospitals i centres sociosanitaris. 

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/m/mascareta/index.html

Us continuarem informant.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.