Les oposicions d’higienista dental a l’ICS no serà fins a 2025

L’Associació d’Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya (AHIADEC) va mantenir una reunió amb l’Institut Català de la Salut (ICS) per comentar la incorporació recent de les higienistes dentals als centres d’atenció primària. De moment, l’institut català ja ha contractat prop de 150 higienistes.

La incorporació de les higienistes dentals es realitza a través de la seva borsa de treball i amb contractes definits i amb període de prova, encara que la previsió és consolidar les places creades amb la convocatòria d’oposicions el 2025.

AHIADEC ja està treballant en els continguts de les oposicions per oferir un curs de preparació per a higienistes dentals. Aviat podrem donar-vos més informació. De moment, estem organitzant el calendari, les hores lectives, i tot allò necessari perquè vagi ben preparades al concurs oposició.

Al butlletí d’aquest mes, trobareu molta més informació.

Comments

  • Josep Lladós
   Josep Lladós says:

   Hola Sandra.

   Esta información la tienen nuestros colegiados. Si estás colegiada puedes acceder a los boletines o llamarnos y te informamos.

   Un saludo.

   Josep Lladós
   Màrqueting i Comunicació
   Col·legi d’Higienistes Dentals de Catalunya
   C. de Rosselló 35, local 1r
   08029 Barcelona
   Tel. +34 93 410 10 31
   comunicacio@cohidec.cat
   https://www.cohidec.cat


   La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des del COL·LEGI D’HIGIENISTES DENTALS DE CATALUNYA, és confidencial / privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona(es) a la/les qual(s) va dirigida. Li recordem que les seves dades han estat incorporades en el sistema de tractament del COL·LEGI D’HIGIENISTES DENTALS DE CATALUNYA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l’oblit”), portabilitat, oposició i revocació, en els termes que estableix la normativa vigent i aplicable en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l’adreça postal CARRER DE ROSSELLÓ 35, 08029 BARCELONA o bé a través de correu electrònic info@cohidec.cat

   Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l’empleat o l’agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l’informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d’aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l’adreça esmentada. Moltes gràcies.

   La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde el COL·LEGI D’HIGIENISTES DENTALS DE CATALUNYA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento del COL·LEGI D’HIGIENISTES DENTALS DE CATALUNYA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión (“derecho al olvido”), portabilidad, oposición y revocación, en los términos que establece la normativa vigente y aplicable en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal CARRER DE ROSSELLÓ 35, 08029 BARCELONA o bien a través de correo electrónico info@cohidec.cat.

   Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Muchas gracias.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.