Dues noves places públiques d’higienista dental per concurs de mèrits

La Generalitat ha convocat dues noves places públiques d’higienista bucodental per concurs de mèrits per tal de reduir la temporalitat a l’ocupació pública. Una l’ha convocada el Parc Sanitari Pere i Virgili i l’altra el Consorci Sanitari Integral.

El Centre d’Atenció Primària Larrard, centre gestionat pel Parc Sanitari Pere Virgili, ha convocat una plaça per concurs de mèrits. Les persones interessades podran consultar les bases a partir del dia 31 de maig de 2023, i tota la documentació relativa a les convocatòries, al lloc web del Parc Sanitari Pere Virgili a l’apartat Professionals / Oferta pública d’ocupació.

El període de presentació de candidatures i documentació és de trenta dies naturals, comptats a partir de l’endemà a la publicació de les bases de la convocatòria a la web del Parc Sanitari Pere Virgili. Els candidats hauran de presentar la sol·licitud d’accés i el curriculum vitae. Tota la documentació acreditativa del currículum s’haurà de presentar de dilluns a divendres de 9 h a 14 h al CAP Larrard, situat a la Travessera de Dalt 79 de Barcelona.

Per la seva banda, el Consorci Sanitari Integral ha convocat una altra plaça per concurs de mèrits d’higienista dental al Centre d’Atenció Primària Collblanc de Barcelona. Les persones interessades poden consultar les bases i tota la documentació relativa a les convocatòries aquí.

El període de presentació de candidatures i documentació és de trenta dies naturals, comptats a partir de l’endemà a la publicació de l’anunci. L’oferta és per a una plaça de 1620 hores anuals, en torns de rotació de 4 tardes i un matí i dissabtes segons la ronda. S’ha de tenir el títol de grau superior en higiene bucodental, el Nivell C de català, experiència en funcions similars i formació acadèmica relacionada amb les funcions.

Bases generals convocatòria d’oferta pública al Consorci Sanitari Integral

ANUNCI relatiu a la convocatòria d’oferta pública, vinculada a la taxa addicional per a l’estabilització de l’ocupació temporal, de places de lliure concurrència per a la cobertura de 148 llocs de treball en règim de contractació laboral, que es corresponen a l’Anunci publicat al DOGC núm. 8571, de 27.12.2021.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.